Om Os

Hanin Alzuhairy, stifter og adm. direktør

Grøn omstilling og bæredygtighed er nøgleord for fremtidens forretning. En stigende interesse blandt myndigheder, investorer, medarbejdere, forbrugere og virksomheder, men desværre også og en stigende forvirring blandt virksomheder, der ikke rigtig har styr på retningslinjer og lovgivning, når det gælder bæredygtighed og kommunikation og markedsføring. Ligeledes er der en stigende skepsis hos forbrugerne, for hvilke virksomheder er egentlig bæredygtige? Det er denne forvirring, der har drivet mig til at stifte Bæredygtig Markedsføring ApS, så jeg med mine samarbejdspartnere og medarbejdere kan hjælpe virksomheder med en tryg bæredygtig markedsføring, så de får loyale kunder, og beholder deres plads i fremtidens forretning.

Jeg er uddannet cand.mag. inden for markedsføring og kommunikation fra Aalborg Universitet og har over 14 års erfaring inden for området, såvel online som offline. Jeg har specialiseret mig i strategi fra Harvard Business School Online og i bæredygtighed med certifikater fra Harvard Business School Online, Københavns Universitet og Institut for Marketing i England. Ligeledes har jeg arbejdet som marketingchef i over 7 år i SMV’er og større virksomheder som Bosch.
Jeg glæder mig til at føre virksomheder trygt gennem deres markedsføringsrejse inden for bæredygtighed/grøn omstilling, så de både vinder nutidens og fremtidens forbrugere og samarbejdspartnere samtidig med at bruge deres markedsføringsbudget fornuftigt.